• 03 216 18 60
  • Balansstraat 10, 2018 Antwerpen

Ons team

Dr. Lenders Nathalie

Al sinds kind was het mijn droom om dokter worden. Samen met mijn 5 broers en zussen groeide ik op in Wommelgem, ging naar school in Antwerpen. Ik genoot mijn opleiding aan de KU Leuven, vervolmaakte mijn opleiding in Paal.
In 2011 startte ik in de praktijk in de Balansstraat te Antwerpen.

Aangezien ik het erg belangrijk vind dat jonge artsen ook kansen moeten krijgen tot een opleiding ben ik erkend stagemeester. Zo krijgen we regelmatig stagiairs over de vloer en hebben we elk jaar een jonge collega die zich specialiseert in de huisartsgeneeskunde. Dit houdt mij steeds jong en leergierig.

Mijn echtgenoot en mijn drie dochters zijn mijn steun en toeverlaat.

Huisarts zijn betekent voor mij: ‘Elke persoon klein of groot helpen en begeleiden.’

Dr. Veraart Ronald

Mijn naam is Ronald Veraart. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in het dorp Wuustwezel. Toen ik mijn vrouw leerde kennen, hebben we nog enkele jaren in Kalmthout gewoond en daarna zijn we verhuisd naar Antwerpen, waar we nog altijd wonen en gelukkig zijn.

Als kind wilde ik altijd al huisdokter worden en dat is dus ook gebeurd. Vanaf 2008 tot begin 2022 heb ik een solo praktijk gehad in Essen en sinds maart 2022 werk ik in deze groepspraktijk wat me enorm bevalt.

Ik ben optimistisch en sta heel tevreden in het leven.

Als dokter ben ik geïnteresseerd in alle ziekten en aandoeningen op alle leeftijden. Ideaal dus om als huisarts te werken en jullie allemaal zo goed mogelijk proberen te helpen.”

Farah

Farah is het gezicht en aanspreekpunt van onze praktijk je kan bij haar terecht met al je vragen rond afspraken of administratie . 

Ze ondersteunt de dokters in de dagelijkse werking van de praktijk . 

Je hebt haar zeker al gesproken aan de telefoon, of gezien aan het onthaal.