Ons team

Dr. Lenders Nathalie

Al sinds kind was het mijn droom om dokter worden. Samen met mijn 5 broers en zussen groeide ik op in Wommelgem, ging naar school in Antwerpen. Ik genoot mijn opleiding aan de KU Leuven, vervolmaakte mijn opleiding in Paal.
In 2011 startte ik in de praktijk in de Balansstraat te Antwerpen.

Aangezien ik het erg belangrijk vind dat jonge artsen ook kansen moeten krijgen tot een opleiding ben ik erkend stagemeester. Zo krijgen we regelmatig stagiairs over de vloer en hebben we elk jaar een jonge collega die zich specialiseert in de huisartsgeneeskunde. Dit houdt mij steeds jong en leergierig.

Mijn echtgenoot en mijn drie dochters zijn mijn steun en toeverlaat.

Huisarts zijn betekent voor mij: ‘Elke persoon klein of groot helpen en begeleiden.’

Dr. Veraart Ronald

Mijn naam is Ronald Veraart. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in het dorp Wuustwezel. Toen ik mijn vrouw leerde kennen, hebben we nog enkele jaren in Kalmthout gewoond en daarna zijn we verhuisd naar Antwerpen, waar we nog altijd wonen en gelukkig zijn.

Als kind wilde ik altijd al huisdokter worden en dat is dus ook gebeurd. Vanaf 2008 tot begin 2022 heb ik een solo praktijk gehad in Essen en sinds maart 2022 werk ik in deze groepspraktijk wat me enorm bevalt.

Ik ben optimistisch en sta heel tevreden in het leven.

Als dokter ben ik geïnteresseerd in alle ziekten en aandoeningen op alle leeftijden. Ideaal dus om als huisarts te werken en jullie allemaal zo goed mogelijk proberen te helpen.”

Dr. Van Uytvanck Annelies

Ik ben Annelies Van Uytvanck, een veelzijdige ziel met een passie voor gezondheid en onderzoek. Voordat ik de weg insloeg naar huisarts-zijn, verkende ik al de wereld van de sportgeneeskunde. Afwisselend tussen sportschoenen en stethoscopen, zette ik in september 2023 mijn handtekening onder het diploma huisartsgeneeskunde. Mijn huisartsopleiding was een reis die me al de kans gaf om een aantal onder jullie te ontmoeten en behandelen. Vanaf april 2024 pendel ik opnieuw tussen Sint-Niklaas en Antwerpen-Zuid, en zal ik mijn dagen vullen met zowel patiëntenzorg als wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit Gent.
Voor mij betekent huisarts zijn meer dan alleen behandelen; het draait om het vinden van een balans tussen wetenschap en levensstijl, om zo gezondheid te bevorderen en te beschermen.

Dr. Imane Kalaai

 We willen u graag voorstellen aan Dr. Imane Kalaai ons nieuwste teamlid, een enthousiaste huisarts in opleiding. Als een jonge collega in ons team, is zij/hij een beloftevolle toevoeging aan onze praktijk, vol energie en toegewijde passie voor gezondheidszorg.

Onze huisarts in opleiding werkt nauw samen met de ervaren artsen in ons team, om te zorgen voor de beste zorg voor onze patiënten. Als onderdeel van hun opleiding zullen ze elke dag samenzitten met hun begeleidende dokter om ervaringen, inzichten en medische cases te bespreken. Dit biedt een unieke kans voor continue leren en verbetering, en zorgt voor een frisse kijk op de gezondheidszorg in onze praktijk.

We zijn erg blij om deze jonge collega te verwelkomen in onze praktijk en kijken ernaar uit om te zien hoe ze zich zullen ontwikkelen en groeien in hun rol als huisarts. We zijn ervan overtuigd dat hun inzet en enthousiasme waardevolle bijdragen zullen leveren aan onze missie om hoogwaardige gezondheidszorg te bieden aan onze patiënten.

Farah

Farah is het gezicht en aanspreekpunt van onze praktijk je kan bij haar terecht met al je vragen rond afspraken of administratie . 

Ze ondersteunt de dokters in de dagelijkse werking van de praktijk . 

Je hebt haar zeker al gesproken aan de telefoon, of gezien aan het onthaal.